Dormitoare moderne tendinte 2017

1
7635
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (6 voturi, medie: 4,67 din 5)
Încarc...

Amenajarea dormitorului este un proiect intim și plăcut. Dormitoarele moderne reflectă personalitatea și stilul de viață  al proprietarilor, oferă spații confortabile pentru relaxare  în timp ce adăuga valoare apartamentelor și caselor. Incasanoua.ro prognozează ideile de design si stil pentru dormitoare moderne 2017 pentru camerele moderne și sfaturi pentru a crea camere frumoase, funcționale și unice.

Trendurile in designul interior sunt vizibile dar, nu foarte bine conturate inca. Aproximara trendurilor este complicata dar in acelasi timp utila de urmarit. Idei noi sau vechi se imbina uneori spectaculor pentru a crea noile tendinte. Tendintele in decorarea dormitoarelor moderne aduce clasicul si utilitatea impreuna pentru a servi atat scopului estetic cat si celui practic.

Dormitor modern

Multe elemente de design interior pentru dormitoarele moderne reflecta tendintele viitoare,dar fara a lasa la o parte ideile mai vechi practice. Fiecare element in parte reflecta personalitatea proprietarului,sstitlul de viata, hobby-urile incadrandu-le intr-o tendinta generala. Dormitorul modern este amenajata sa fie in primul rand functional. Accesul trebuie sa fie facil si decoratiunile sa fie in exces.

1.Paleta de culori neutre

Culorile neutre concretizează o ambianță relaxantă a unei case confortabile și liniștite. Perfect pentru un design liniștit al încăperilor, culorile neutre, – tonurile alb negre, gri deschis, vă ajută să vă reîncărcați bateriile și vă treziți odihniti. De asemenea, paleta de culori neutre este ideală pentru decorarea dormitorului cu accente vibrante.Dormitor modern in culori neutre

2. O fuziune de stiluri

Amestecul de clasic și contemporan, retro-modern și exotic creează interioare fantastice ale casei care definesc stilul modern al designului dormitorului în 2017.

3. Design interior multifuncțional

Designul dormitorului mic devine mai flexibil, ergonomic, confortabil cu mobilier ce nu consuma spatiul și este multifuncțional.

Citeste si  Solutii de depozitare pentru dormitor

4. Ideile originale

Ideile originale de design sunt in centrul atentiei și adaugă caracterul designului dormitorului  in 2017. Originalitatea reflecta personalitate dar si inspira la creativitate.

5. Stilul minimalist

Dezordinea controlata și amenajarea interioară într-un stil minimalist, amestecat cu mobilier de lux și detalii fabuloase, este una dintre tendințele moderne pentru dormitoare in 2017.

6. Bucurie clasică și confort maxim

Caldura, confortul stilului clasic și frumosul decor de epocă vă ajută să creați camere frumoase, inspirată de camerele de lux ale hotelurilor de epoca.

7. Contraste fascinante

Contrastul combinațiilor de culori și amestecul creativ de texturi, finisaje, forme sunt elementele cheie ale designului modern al dormitorului în 2017.

8. Iluminarea dormitorului

Becurile LED-urile au revoluționat designul interior și au permis să creeze fabuloase piese de mobilier pentru dormitor care par să plutească în aer în strălucirea luminilor încorporateDormitor modern iluminat

9. Pereți din sticlă și ferestre mari

Panourile de sticlă eficiente din punct de vedere energetic sunt un material fantastic care transformă interioarele moderne în camere luminoase, confortabile și luxoase.Dormitor modern cu ferestre mari

10. Ideile originale ale tabliei pentru pat

Ideile inovatoare pentru capul patului creează interes vizual și personalizează dormitoarele. Tablia pentru pat devine in designul dormitorului modern piesa importanta ce adauga pesonalitate .

11. Influențele asiatice

Ideile asiatice de decorare interioară și un stil minimalist vin împreună pentru a da o senzație exotică designului interior modern al dormitorului.Dormitor modern in stil asiatic

12. Ferestre mari și luminatoare in tavan

În timp ce asigurați intimitatea și aduceți mai multă lumină într-un dormitor, luminatoarele și ferestrele înalte conectează oamenii cu natura, sporesc interioarele cu vederi frumoase ale cerului și adaugă accente fabuloase pereților dormitoruluidormitor modern cu grinzi mari

Citeste si  Cum să decorezi dormitorul

13. Grinzi masive de tavan

Grinzile de tavan adaugă o atmosferă fermecătoare de stil de epocă pentru design-urile moderne ale dormitorului. Grinzile definesc atmosfera si unesc diferite elemente de design interior.

14. Designul pereților, podelelor și tavanelor

Lemnul aduce căldură și provoacă o ambianță confortabilă, creând camere frumoase și primitoare. Lemnul reprezinta apartenenta  caminului la spatiul natural din care acesta face parte. Covorul nu are dimensiuni fixe dar este in stilul dormitorului, si trebuie sa se incadreze in aceeasi linie de comfort si intimitate fara culori aprinse.dormitor modern decorat cu lemn

In final iata cateva idei de design elegant în dormitor

1. Spații de locuit pentru mansardă care îmbină un stil industrial cu mobilier clasic de acasă.

2. Paturi agățate.

3. Dormitorul-chic decor dormitor și culori albe.

4. Panou tapițat și design de pereți accentuați.

5. Pereți de cărămidă expuși, lemn rustic și piatră naturală.

6. Uși glisante din sticlă, care conectează un dormitor cu un patio sau un balcon.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here