Amenajarea unei bai colorate

0
8939
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (6 voturi, medie: 4,67 din 5)
Încarc...
Amenajarea unei bai colorate
Inițial voiam să intitulam articolul  Cât de îndrazneț poți amenaja baia. Apoi ne-am dat seama că, ce voiam de fapt să transmite prin acest articol era dorința de voie bună și bucurie pe care o baie o transmite prin culoare. Așa ca am rămas la Amenajarea unei bai colorate. Baia e probabil camera în care ai toată libertatea culorilor, așa că folosiți-vă

Obiectele sanitare

Cu ceva timp în urmă, când venea vremea să alegi obiectele sanitare din baie, albul era singura opțiune. Daca vroiai să aduci culoare în baia ta, trebuia să îți cumperi accesorii colorate, cum ar fi perdele de duș și diverse covorase.

Vremurile s-au schimbat. Mobilierul de baie, obiectele sanitare și suprafețele din baie sunt disponibile într-o mare varietate de culori, de la galben la negru; culori precum galben deschis, bleu, roz sau verde deschis pot merge până la albastru închis, verde crud sau roșu aprins. Obiectele sanitare pot fi într-o varietate mare de culori culori de la negru până la roz fucsia.

Cum să îți alegi culoarea în baie?

Atunci când îți alegi culoarea în baie, trebuie să ai in vedere stilul tău personal și cât timp vrei să păstrezi acele culori în baie. Foarte multi oameni opteaza pentru culori conventionale în baie: alb sau culori neutre. Daca iubiti culorile, însă, vă sfătuim să vă urmați instinctele. Daca sunteți refractari la ideea de a folosi culori în baie, vă spunem că baia poate spune multe despre dumneavoastră și despre casă . Așa că de ce să nu folosiți culori, ca să vă exprimați personalitatea?

Citeste si  Design interior - stilul scandinav în amenajarile interioare

Dacă albastru este culoarea dvs preferată, acum se poartă albastrul cobalt și bleu marin. Dacă vă place roșul, se poartă nunațele de la roz fucsia la roșu închis, sau verde, de la verde deschis la verde crud.

Renovarea vechii băi

Dacă aveți o baie mai veche pe care vrei să o modernizați, vă dăm câteva sfaturi. Daca obiectele sanitare sunt intr-o stare foarte buna – si de cele mai multe ori sunt – pastrati-le si renovati doar restul. In general, e mult mai ușor să alegi gresie și faianța care să se potriveasca cu obiectele sanitare deja existente. Sau poți să folosești gresie și faianta albe, dar cu accesorii contemporane.

Amenajarea unei bai colorate – Culori tari

Dacă sunteți pregătiți să renovați cu totul baia, trebuie să știti că chiuveta este punctul central în baie. O culoare mai deschisă sub chiuvetă și una mai puternică desupra chiuvetei creeaza un contrast foarte modern. Trebuie să fiți atenți, însă, la combinația de culori pe care vreți să o folositi pentru baie. De exemplu, într-o baie mică nu se pot pune o chiuveta alba, un vas de WC negru, iar gresia și faianța colorată. Desigur ca aceste reguli sunt facute să fie incalcate, dar vă sfătuim să puneți aceste culori laolaltă și să vedeți dacă vă plac.

Pentru o baie cu stil trebuie ca gresia și faința să conțină culori care se regăsesc în obiectele sanitare sau culori complementare acestora.

Cât de îndrăzneț puteți fi cu baia ține doar de curajul de a combina culori vii și de a crea în propria baie spații spectaculoase rupte de banalele bai în două culori.

Citeste si  Idei de amenajare baie mica

Amenajarea unei bai colorate poate fi reealizatăcel mai ușor folosind aceeasi gamă de gresie si faiantă a unui producător ce este realizată in mai mutle nuanțe.Asftel vă asigurati că nuantelesi texturile placilor ceramice vor fi uniforme si se vor potrivi.

Indiferent dacă vă plac culorile pastelate sau cele puternice, aveți o mare varietate de culori și stiluri pe piață, din care să vă inspirati și care să reflecte stilul dumneavoastră personal.

Succes și inspirație în viitoarele amenajări!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here