Amenajare baie in stil feng shui

0
881
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 3,00 din 5)
Încarc...

Amenajare baie in stil feng shui, de unde sa incepi? Baia, in general, nu este buna pentru feng shui, pentru ca reprezinta deseuri, risipa si pierdere, iar toata energia acumulata in casa se scurge prin baie. Cu toate acestea, exista cateva reguli de baza prin care poti adduce feng shui in baia ta.

Ca si pozitionare, baia trebuie sa fie cat se poate de departe de intrarea principala in casa si nu trebuie sa fie situata in centru casei. Pentru ca nu intotdeauna poti schimba locatia incaperilor, incearca sa tii Amenajare baie in stil feng shuiinchisa usa de la baie tot timpul, pentru ca energia pozitiva, pe care incerci sa o aduci in casa, este alungata si de trasul apei la WC sau de dus. Una dintre cele mai importante reguli pentru o baie feng shui este ca intotdeauna sa tii capacul de la vasul de toaleta inchis si sa ai mereu inchisa usa la baie.

WC-ul

Pozitia vasului de toaleta este foarte importanta. Acesta nu trebuie sa fie direct vizibil atunci cand intri in baie, iar daca este, ar fi bine sa plasezi un paravan intre vasul de toaleta si usa.

Robinetele care picura apa trebuie schimbate imediat, pentru ca acestea stimuleaza pierdere financiara.

Oglinda

Oglinzile sunt binevenite in baie, in special, daca baia ta este mica, oglinzile pe perete sau pe usa te ajuta sa creezi senzatia de spatiu mai mare decat este in realitate. Este indicat sa plasezi o oglinda mare, de dimensiunea usii de la baie, iar aceasta oglinda reflecta energia pozitiva si o trimite in celelalte incaperi.

Baia trebuie sa fie bine luminata si aerisita. Culorile in baie pentru un feng shui bun sunt crem, albastru deschis si gri deschis.

Ca si decoratiuni, poti sa dai baii tale aspect de spa, folosind prosoape mari si pufoase, saruri de baie, sapunuri colorate, lumanari aromate.  Ca si material, cristalul este cel mai indicat pentru o baie feng shui.

Citeste si : Amenajare dormitor in stil Feng Shui

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here