Dormitor pentru copii

2
4643
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Când vine vorba de dormitorul copiilor, unii părinții încearcă să scape cât mai repede altii își dezlănțuie creativitatea. Subiectul în sine este unul foarte ofertant pentru părinții creativi și poate aduce multă bucurie celor mici. Vă prezentăm câteva idei, unele simple altele ceva mai complexe despre cum să amenajați camera/dormitorul copiilor. În primul rând trebuie să aveți în vedere eroii preferați ai copilului, fie că sunt personaje de basm sau super eroi din benzile desenate sau filmele de animație.

dormitor pentru copii

Culorile trebuie să fie întotdeauna vii și în nuanțe chiar și puțin mai stridente. Copiilor le place.

dormitor copii

In funcție de atmosfera pe care doriți să o creați în camera copiilor adaptați și tonurile de culoare.Când vă gândiți la atmosfera din camera aveți în vedere temperamentul copilului. Și cine îl cunoaște mai bine decat voi, părinții.

dormitor-copii-3

Pentru a fi mai ușor în alegerea teme faceți o lista cu pasiunile celui mic. Încercați să aduceți  în camera sa un spațiu pentru fiecare hobby important.

dormitor copii castel

Dincolo de atmosfera de basm sau motivul central al unui super erou, camera copilului trebuie să fie și practică. Așa că dimensionați din timp spațiile de depozitare pentru haine și pentru jucării.

dormitor-copii-5

O alta componentă importantă în amenajarea  camerei copilului este patul. De obicei acesta este piesa centrală de la care pleacă întreaga idee de amenajare. Dimensionați corect patul în funcție de dimensiunile comune ale saltelelor ce se gasesc in magazinele specializate.

pat copii masina

Siguranța este un alt factor important. Evitați colțurile ascuțite, obstacolele de la nivelul podelei și eventualele spatii în care copilul ar putea să își prindă mâna sau piciorul.

Citeste si  Birou copii - cum alegi corect, idei și prețuri

dormitor-copii-7

Folosiți spatiul de sub pat pentru depozitarea jucăriilor. Este  cel mai la îndemână spatiu și foarte generos.

dormitor-copii-8

Decorațiunile de perete și cele de pe mobila pot face diferența. Căutați  decorațiuni ce pot fi aplicate ușor și la fel de ușor îndepărtate de pe mobila și pereți. Copilul crește și odata cu el și preferințele și hobiurile se schimbă.

dormitor-copii-9

Doar imaginația este limita pentru o amenajare de succes a dormitorului copiilor. Aveți astfel șansa să deveniți și în felul acesta eroul copilului dvs.

dormitor copii minecraft

Dacă v-a placut articolul și ideile, așteptăm comentariile dvs. eventual cu fotografii ale proiectelor voastre.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here