30 de decoratiuni interioare sub 30 de lei

0
9716
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 4,67 din 5)
Încarc...
Diverse decorațiuni interioare

Decoratiunile interioare – sarea și piperul designului interior

Ne-am hotărât să scriem acest articol despre decoratiuni interioare la un preț redus din două motive:

  1. Am auzit des vorbindu-se despre faptul că decoratiunile interioare de calitate sunt scumpe.

2. Incasanoua.ro este în primul rând o revistă de amenajări interioare online dar și un ghid practic de cumpărături pentru casă.

Cu aceste două idei am pornit la drum pentru a realiza acest ghid practic cu recomandări de produse de calitate la un preț accesibil. Vom scotoci așadar prin ofertele comercianților, mai ales cei online, să găsim decorațiuni de interior ce pot să facă diferența în locuința ta.

Pentru aface ghidul nostru de cumpărături cât mai practic vom grupa produsele, decorațiunile interioare, asfel încât să vă fi mai ușor să alegeți.

I. Perne decorative

II. Boluri și farfurii decorative

III. Cutii și coșuri

IV. Vaze

V . Lumânări decorative și suporturi de lumânări

VI. Decorațiuni diverse

 

 

 

I. PERNE DECORATIVE

Pernele decorative așa cum  vorbeam  într-un alt articol,  sunt decorațiunile cel mai la îndemână de folosit la prețuri foarte avantajoase. Atuurile pernelor decorative sunt versatilitatea în combinarea cu alte elemente de interior și prețul scăzut.

Pernă  tricotată Gita bej

Decoratiuni interioare perne decorative

Vezi detalii

Față de pernă Domarex Muss

Decoratiuni interioare perne decorative

Vezi detalii

Pernă imprimată 3D Cactus

Vezi detalii

Dacă doriți o și mai mare libertate în decorarea casei folosindu-vă de pernele decorative, având în vedere că acestea au în general mărimi standard 30×30 sau 40×40 soluția cea mai simplă este achiziția de fețe de perne decorative. Astfel puteți, de exemplu să compuneți teme de decorare pentru iarnă sau pentru vară.

Pentru mai multe idei de perne decorative și fețe de perne decorative în diverse forme, culori și modele vă prezentă mai jos câteva din alegerile noastre.

Pe toate le puteți cumpăra de  aici

 

 

 

 

II. BOLURI SI FARFURII DECORATIVE

Din ceramică, sticlă sau chiar din plastic, bolurile sunt decorațiunile perfecte pentru mici pete de culoare în amenajarea unei încăperi. Ele sunt de asemenea suportul perfect pentru potpurri – petale și frunze din plante  ce crează un miros plăcut în cameră sau aranjamente cu fructe uscate, lumânări, etc.

Bol decorativ Coubi roz

Decoratiuni interioare bol roz

Cumpără

Castron NIKLAS 30x10cm bambus

 

 

Bol  Ceramica  de Corund

Ceramica traditionala romaneasca

 

 

 

 

II.   CUTII ȘI COȘURI DECORATIVE

Coșurile împletite și cutiile decorative nu sunt doar simple decorațiuni , ele te ajută să ții mărunțișurile „utile„organizate, pentru a nu da senzația de dezordine.

Coș decorativ împletit dreptunghiular

Decoratiuni interioare - cos impletit

Cumpără

Cos  decorativ din rachita oval

 

Cos Decorativ Alb Impletit

 

 

 

 

IV. VAZE

Florile, în funcție de anotimp ne dau o stare de bine și ne bucură atunci când ne decorează camera. Vazele au rolul lor de decorațiuni interioare fie că sunt cu flori, ar fi de preferat, sau fără. Nu credem că există locuință să nu aibă măcar o vază pentru flori. Deci să vedem căteva recomandări ce credem noi că sunt elegante și costă sub 30 de lei.

 

 

 

 

 

V. LUMÂNĂRI DECORATIVE ȘI SUPORTURI

Lumânările decorative sunt printre cele mai răspândite decorațiuni interioare, încă din antichitate, asta și pentru că îndeplinesc mai mutle roluri pe lângăcel estetic.

Lumânări decorative Engels Kerzen

 

 Decoratiuni interioare -lumânari decorative

Suport lumanare Barbados

Decoratiuni suport lumanare

Lumânari decorative partumate  set 3 buc.

 

 

Dacă doriți lumânări decorative mai deosebite ce pot pot fi făcute cadou în aranjamente am ales mai jos câteva modele deosebite.

Lumanare decorativa  Tribal

 

Lumanare decorativa albastra

Decoratiuni lumanari decorative

Lumanare decorativa  Abstract

 

 

 

 

VI. DECORAȚIUNI DIVERSE

În ultima categorie am vă prezentăm diverse decoratiuni interioare ce vor schimba cu siguranță felul în care arată camera dvs. Fie că sunt decorațiuni din lemn, metal sau diverse combinații de materiale acestea sunt produse de calitate ce vor arăta foarte bine în decorul la care vă gîndiți să îl amenajați.

Decoraţiune Inimă din ratan

Felinar din metal Brillare alb

Tablou pe placă La Lavande

În loc de concluzie

Am încercat în acest articol să vă arătăm câteva produse la prețuri mici, dar care nu arată ieftin, ce pot  decora cu efecte spectaculoase, o cameră.  Nu am reușit să acoperim  foarte mult din oferta din piață, dar nici nu ne-am propus acest lucru prin acest articol. Am încercat să va dăm câteva idei de decorațiuni pentru un buget redus – 30 de lei. Bineînțeles că, la un buget ceva mai generos și oferta este  mult mai bogata si mai variata. Tot ceea ce aveți nevoie  pentru un design interior de succes este inspirație și nu neapărat un buget foarte mare. Cu doar câteva sute de lei puteți schimba designul interior al locuinței.

Citeste si  Perne decorative - ghid de cumpărare

Diferența dintre o amenajare interioară care să te uimească și un fiasco stă de multe ori în micile detalii, adică în decoratiunile interioare pe care le folosești. Încercați să nu amestecați stilurile decorațiunilor pentru că rezultatul va fi o varză. Stabiliți-vă o temă pentru decorațiuni, de obicei aceeși cu tema în care vreți să vă amenajați camera și țineți cont de ea până la final.

Nu supra-aglomerați camera cu decorațiuni, ea poate deveni obositoare  sau chiar apăsătoare.

Succes și inspirație!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here