10 lămpi din lemn pentru o atmosferă unică

0
881
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...
10 lampi din lemn

10 lămpi din lemn pentru o atmosfera unică

Lemnul a fost întotdeauna un material ce conferă interioarelor o atmosfera unică, caldă și reconfortantp. Cu atât mai mult atunci când vine vorba de lămpi și corpuri de iluminat din lemn,atmosfera este potentata de combinatia de lumina si material. Haideți să vedem împreuna 10 lampi din lemn ce vor crea în casa ta o atmosferă deosebită.

Dacă te gândeai să arunci vechea lampă de pe noptiera pentru că nu mai arată bine și te-ai și săturat de banalele abajururi textile ce se întrețin foarte greu, mai așteapta puțin. Citeste articolul până la sfârșit și s-ar putea să te răzgândești și  să descoperi ce poți face cu puțină imaginație ,câteva bucăți de lemn și o lampa veche.

Lemnul natural pus in valoare de lumina creeaza in casa lumini si umbre ce se imbina natural si acesta da senzatia de liniste si calm. Este exact atmosfera pe care o cautam în serile când nu poți sta afară ți te asezi pe canapea să citești o carte sau porți o discuție relaxantă cu familia sau prietenii.

Vă recomandam pentru aceste lămpi surse de lumina caldă, alb gălbuie pentru că se îmbină mult mai bine cu nuanțele de lemn natural decât lumina alba a becurilor led sau neon. Câteva modele de lămpi și corpuri de iluminat din lemn puteți vedea și aici chiar daca nu toate sunt unicat.

Veioză dormitor Milton

Lampă din lemn

VEZI DETALII SI PRET

 

Speram ca v-am stârnit interesul pentru corpurile de iluminat din lemn și la urmatoare redecorare le veți lua în calcul. Și da aveti dreptate nu sunt doar 10 lampi din lemn ci sunt mai multe. Și asta pentru că ne-au placut atât de mult încât nu am reușit să ne decidem când am ales. Ție care îți place în mod deosebit?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here